Hvordan sjeldne jordmagneter brukes i magnetiske sensorer

Den magnetiske sensoren er en sensorenhet som konverterer endringen av magnetiske egenskaper til sensitive komponenter forårsaket av eksterne faktorer som magnetfelt, strøm, spenning og belastning, temperatur, lys osv. til elektriske signaler for å oppdage de tilsvarende fysiske størrelsene på denne måten .Magnetiske sensorer er mye brukt i moderne industri og elektroniske produkter for å måle fysiske parametere som retning, strøm og posisjon med intensiteten av indusert magnetfelt.

Sjeldne jordmagneter som brukes i magnetiske sensorer

Kompass: Jorden vil produsere et magnetfelt.Hvis du kan måle magnetfeltet på jordoverflaten, kan du lage et kompass.

Strømsensor: Strømsensoren er også en magnetfeltsensor.Strømsensorer kan brukes i husholdningsapparater, smartnett, elektriske kjøretøy, vindkraftproduksjon og så videre.

Posisjonssensor: Det er en posisjonsendring mellom en magnet og en magnetisk sensor.Hvis posisjonsendringen er lineær, er det en lineær sensor.Hvis den roterer, er den en rotasjonssensor.

Berøringsfrie sensorer bruker magnetiske materialer.For eksempel Hall-sensor, bilposisjonssensor, motorhastighetssensor, lastsensor, sikkerhetsalarmsensor, magnetostriktiv posisjonssensor, bilbremsesensor, bilhjulhastighetssensor, magnetisk kontrollsensor, kjøretøyhastighetssensor, vannstrømssensor, induktiv sensor, induktiv sensor, etc.

Typisk bruk av hallsensor og magnet

Disse sensorene og magnetene jobber sammen for å oppdage størrelsen på magnetfeltet, eller bruk det originale magnetiske materialet som er lagt til sensoren for å oppdage ferromagnetiske materialer!Fordi ulike typer sensorer har forskjellige krav, er detmagnetiske sensormagnetmaterialernødvendig er også forskjellige.Noen sensorer må fungere i et stabilt miljø med høy temperatur, så de må sintresSamarium koboltmagnet.Noen sensorer må være sintret neodymjernbormagnetmateriale på grunn av deres krav om liten størrelse og høy magnetisk kraft.Noen sensorer er lite følsomme for størrelsen og magnetiske egenskaper til magneter, så de kan vurdere å bruke ferrittmagnet.

Takket være vårt langsiktige fokus på high-endsjeldne jordarters magneteri ekstrem konsistens og stabilitet, fortsetter Ningbo Horizon Magnetics å hjelpe kunder, spesielt Hall-senorprodusenter, med å forbedre magnetiske sensorløsninger med nøyaktighet, følsomhet og pålitelige målinger av eksterne magnetiske felt i lang tid.


Innleggstid: 20. juni 2022